Klant aan het woord

“Nieuwe BV nodig voor Music On Vinyl”

Jan van Ditmarsch

Music On Vinyl
Capelle a/d IJssel
www.musiconvinyl.com

De LP is weer helemaal terug! Grote artiesten kiezen steeds vaker om hun muziek ook op vinyl uit te brengen. Zo ook superstel Adele met haar laatste album. De grote distribiteur die hier achter zit is Bertus Distributie, een van de grootste spelers op de Europese markt. Voor het vinyl moest wel een nieuwe BV worden opgericht.

Jan van Ditmarsch is managing-director bij de groothandel in beeld- en geluidsdragers. Zelf heeft hij de groei van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. In de jaren ’70 begon Bertus Distributie en inmiddels telt het bedrijf zo’n 220 medewerkers.

Toen Bertus Distributie begon met vinyl moest er een nieuwe BV worden opgericht. Vanwege de jarenlange samenwerking was het een logische stap om hiervoor het advies van Peter Guyt in te winnen. Van Ditmarsch: “De betrouwbaarheid van de financiële rapportage en het oplossingsgericht meedenken van het administratiekantoor zijn voor ons toch wel heel erg belangrijk. In de afgelopen jaren heeft Peter Guyt dat meer dan bewezen.” Onder de naam Music on Vinyl was de nieuwe BV in 2007 een feit.

Lees verder

Meer klanten.

Wie zijn onze klanten en waarom werken ze met ons samen. Bekijk de video’s:

Music On Vinyl

“Nieuwe BV nodig voor Music On Vinyl”

Jan van Ditmarsch
Music On Vinyl
Lees ons verhaal
Visrestaurant Havenpaleis

“Doen waar we goed in zijn: vis bakken!”

Natalie Damen
Visrestaurant Havenpaleis
Lees ons verhaal
Voegbedrijf Van Beelen

“Samenwerking met Peter Guyt op basis van openheid en eerlijkheid.”

Teun van Beelen
Voegbedrijf Van Beelen
Lees ons verhaal